| Fotograaf | NIEUWS! | Boek | Onderwater Kunst / ART | Onderwater Portretten | Natuur onder water | Natuur boven water | Contact | Links | AV
Wedstrijden | Publicaties

 

Boek onderwaterbiologie wereldwijd oktober 2016

Meegewerkt aan dit prachtige boek, veel van mijn foto's staan erin

Nature Talks presentatie november 2016

Op de beurs van Nature Talks een presentatie verzorgd

Onderwatersport augustus 2015

In het blad onderwatersport zijn mijn kleurwolken geplaatst.

Onderwatersport mei 2015

In het blad onderwatersport heeft Joost Jan een artikel geschreven over Curacao en zijn mijn foto's geplaatst voor het aankleden van het artikel.

Duikgids Curacao 2014

Een hele handige gids om alle stekken in Curacao te ontdekken. Op de cover staan twee foto's van mij en in het boek wel 50.

Onderwatersport december 2011

In het blad onderwatersport is mijn portfolio geplaatst. Op 6 pagina's worden een aantal foto's afgebeeld en daarnaast staat een stuk geschreven over het verloop van mijn onderwaterfotografie carierre.

Expositie Kunst op de Stoep te Schijndel, mei 2011

De winkelcentra van Schijndel staan zes weken lang in het teken van diverse kunstvormen en kunstuitingen. Een 30 tal kunstenaars presenteren hun werk, waaronder mijn onderwater portretten.

Expositie Neeltje Jans, april 2011

Bij Delta Park Neeltje Jans is een expositie met beelden uit het boek EYE2EYE. Deze beelden hangen in het restaurant en zijn te koop.

Boek EYE2EYE is verkrijgbaar! - oktober 2010

Mijn eerste boek met 100 close-up foto’s van ogen van dieren die onder water leven is werkelijkheid. Eye2Eye is de titel van dit full colour boek, ‘oog in oog met de onderwaterwereld’.

WWM augustus - september 2010

In het WWM heb ik een artikel geschreven over de mega monden onderwater, een artikel over mijn ontmoeting met de walvishaaien in de Malediven.

EOSzine mei 2010

In het Eoszine, een digitaal blad voor alle gebruikers van een Canon EOS camera, is in het april nummer een artikel geplaatst over EOS onderwater: de praktijk. Via de website van EOSzine kan je aanmelden en in het archief kijken bij het nummer van 1005.

EOSzine april 2010

In het Eoszine, een digitaal blad voor alle gebruikers van een Canon EOS camera, is in het april nummer een artikel geplaatst over onderwaterfotografie: een duik in het diepe. Via de website van EOSzine kan je aanmelden en in het archief kijken bij het nummer van 1004.

Verschillende publicaties naar aanleiding van mijn Expositie in Antwerpen

In de volgende kranten en bladen is een stuk gepubliceerd over de expositie:

Schijndels Weekblad, Gazet van Antwerpen en het tijdschrift Fotografie

Expositie onderwaterfotografie in Antwerpen

Op 30 april 2010 zal the wilde side gallerij te Antwerpen een nieuwe expositie openen met als thema de macro wereld van onderwater gefotografeerd door Wendy Hoevenaars. Alle foto's zijn in de maanden mei en juni te bezichtigen in de gallerij. Wil je een kijkje gaan nemen, adres en openingstijden vind je op de website van the wilde side. Op 30 april van 17 tot 20 uur is de opening. Lijkt het je leuk om erbij te zijn, stuur me even een mail!

Frits magazine janauri 2010

In het blad Frits, de stadsglossy voor Zuidoost Branbant, is een reportage geplaatst over het PSV Synchroomzwemteam uit Eindhoven. De onderwaterfoto's van de synchroomzwemsters zijn van mijn hand.

EOSzine september 2009

In het Eoszine, een digitaal blad voor alle gebruikers van een Canon EOS camera, is in het september nummer een portfolio van mij geplaatst. Via de website van EOSzine kan je klikken op het laatste nummer van 0908.

Onderwater sport september 2009

In het blad onderwatersport is mijn foto van de Boreas geplaatst omdat deze in de prijzen is gevallen bij  de Spaanse MIMA 2009 fotowedstrijd.

Wet Web Magazine augustus - september 2009

In het Wet Web Magazine is mijn portfolio geplaats. In het blad heb ik mezelf voorgesteld en zijn een behoorlijk aantal foto's afgebeeld. Op de website van WWM kan je het augustus/september 2009 nummerm gratis downloaden.

Volkskrant Webfoto van de week, zaterdag 27 juni 2009

Via de mail was het mogelijk om foto's in te sturen met als thema water. De foto van het wrak de Boreas is uitgekozen tot foto van de week en is in de krant geplaatst.

Duikmagazine en Onderwatersport maart 2009

In beide bladen zijn de foto's geplaats welke in de prijzen zijn gevallen bij de Underwater Art Contets.